161768
10:33 22.042024

Представники КМЄС провели семінар-тренінг для поліцейських офіцерів громад Закарпатської та Тернопільскої областей

Життя 500

Представники Консультативної місії ЄС впродовж двох днів, 18-19 квітня, проводили семінар для поліцейських офіцерів громади Закарпаття та Тернопільщини. Правоохоронці обмінялися досвідом та обговорили співпрацю.

Впродовж 18-19 квітня в Ужгородському районі відбулися консультативні заняття для поліцейських офіцерів громади. У семінарі взяли участь дев’ять офіцерів громади із Закарпатської області та дев’ять із Тернопільської.

Із українськими правоохоронцями ділилися досвідом та методами протидії і боротьби з домашнім та гендерно зумовленим насильством представники Консультатиної місії ЄС. Присутні обговорили механізми налагодження співпраці поліції із громадськістю щодо протидії цим видам правопорушень.

Закордонні спікери Ян Данко та Арнольд Плас, на прикладах роботи поліції Нідерландів та Словаччини, представили іноземну практику попередження домашнього насильства.

Про новітні методи впроваджені у роботу поліцейських офіцерів громади розповіли і закарпатські та тернопільські правоохоронці іноземним колегам.

Наприкінці дводенної зустрічі усі присутні підбили підсумки семінару та домовилися про подальшу співпрацю.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах