161422
09:26 15.042024

У Мукачеві відзначили День Пласту

Життя 515

Мукачівські пластуни й пластунки разом з друзями Пласт Хуст та Пласт Довге відсвяткували #112роківПласту. Мали вимарш містом під ще квітучими сакурами – від мукачівської Ратуші до Меморіалу захисникам, церемоніал відкриття з іменуванням та відзначенням найкращих, а головне – заприсяженнням, адже це саме той день, коли перші пластуни 112 років тому склали першу Пластову присягу!

Іще був смачнющий бограч – такий, як треба, щоб діти їли) Дякуємо новацькому братичку Гера Лера за те, що зготував! За цікаву гру для новацтва дяка сестричці Ірина Плоскіна, за крутецьку рольову гру в юнацькій програмі – юнаку нашого мукачівського підготовчого куреня ім.О.Блистіва пластуну-учаснику Арсенові Пантелюку, від якої юнацтво не можна було відірвати! Дякуємо також нашому пластовому капелану Luka Bunjak за духовну та організаційну підтримку!

На честь свята ми розгорнули на набережній наш довжелезний український прапор, а ще підписали прапори для військових, які передамо волонтерами Руху підтримки закарпатських військових-Ужгород на фронт. Ну і на завершення дня мали бомбезну ватру в рідному замку Паланок – дякуємо Мукачівський Історичний Музей / Palanok castle за те, що завжди радо приймаєте нас! А музикантам @Василь Полажинець та @Павло Прижегодський за ваші неймовірні пісні!

Усім друзям Пласт Мукачево дякуємо за те, що були з нами у цей день та допомогли зробити його незабутнім!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах