159816
16:05 8.032024

Вчитель з Хуста Василь Вучкан підкорив обласний конкурс «Учитель року 2024»

Життя 799

Вчитель фізики та астрономії Хустського багатопрофільного ліцею №1 імені Івана Магули Василь Вучкан здобув третє місце на обласному конкурсі «Учитель року 2024».

Чоловік працює вчителем вже десять років. За цей час він зарекомендував себе як талановитий і креативний педагог, який вміє зацікавити дітей наукою.

«Я пішов працювати вчителем через цікавість до цієї роботи, – розповідає пан Василь – Хотів дізнатися, як вчителі прививають любов до цифр, до читання».

Каже, що участь у конкурсі «Учитель року» стала для нього викликом самому собі.

«Довго вагався, чи брати участь, – зізнається вчитель. – Але бажання перевірити свої можливості та здібності взяло верх».

Конкурс складався з двох етапів. На першому етапі учасники проходили тестування, методичний практикум та захищали свій досвід роботи. Найважчим для Василя Вучкана стало випробування «Я так роблю», адже йому, як молодому педагогу, ще не було чим похвалитися.

Другий етап конкурсу був очним. Учасникам потрібно було провести урок та продемонструвати свої знання та вміння під час фізичного експерименту.

«Найскладніше було провести урок у незнайомій школі з незнайомими дітьми, – каже вчитель – На підготовку мені дали лише ніч»

Попри всі труднощі, пан Василь з гідністю витримав всі випробування і став переможцем конкурсу, а саме отримав третє місце у номінації «Фізика»

«Участь у конкурсі дала мені багато цінного, – говорить хустянин. – Я зрозумів, над чим мені ще потрібно працювати, щоб стати по-справжньому майстерним педагогом».

Василь Вучкан дякує своїм колегам, наставникам та учням за підтримку. Він вірить, що перемога в конкурсі стане для нього стимулом для подальшого розвитку та самовдосконалення.

Джерело

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах