159202
15:03 20.022024

Військовий кухар про секрети роботи 

Життя 1960

Кулінарія для гвардійця Олександра Дідача до армії була лише захопленням. У війську він вже став професійним кухарем. Чоловік цілеспрямовано повернувся в Україну з Італії на початку повномасштабного вторгнення і потрапив у закарпатський підрозділ Національної гвардії України. Після курсу навчання Олександр почав працювати на кухні.

«Я вважаю, що тут я розвиваюсь вже як кухар. Тобто є простір і можливості для удосконалення самого себе, бо доводиться готувати у великих масштабах. Найважливіше – це практика і вона була нелегкою. Я мусив вираховувати норми, звикати до великих масштабів. Це ж не три літри супу зварити, а три каструлі по 50 літрів. Але з часом до всього звикаєш» – ділиться військовий кухар.

Найбільше Олександр любить готувати солянку. У меню є завжди м’ясні та рибні страви, салати, солодощі. Робочий день на кухні починається з 4 години ранку, оскільки треба приготувати свіжий сніданок. Завершується зміна о 10 годині вечора. Після вечері треба підготувати все для наступного дня.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах