156664
14:40 14.122023

Укртрансбезпека на Закарпатті провела перевірку «ПЕРЕВІЗНИК ЗИМА»

Життя 869

Укртрансбезпека вчергове наголошує на неухильному дотриманні автомобільними перевізниками, підприємствами, установами і організаціями автомобільного транспорту безпеки дорожнього руху та вимог законодавства.

Відповідно до комплексу профілактичних заходів на автомобільному транспорті «ПЕРЕВІЗНИК ЗИМА» в Закарпатській області з 1 до 13 грудня працівники Укртрансбезпеки перевірили понад триста транспортних засобів.

За цей час працівники відділу виявили 75 порушень та склали 88 актів проведення перевірки додержання вимог законодавства про автомобільний транспорт під час здійснення перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом.

Особливу увагу під час рейдів приділяють перевірці технічного стану транспортних засобів і їх готовності працювати в зимовий період – під час снігопадів та ожеледиці, адже перевірка технічного стану транспортного засобу важлива, оскільки це сприяє безпеці на дорозі, запобігає ДТП та може економити витрати на ремонт, уникнення несправностей під час подорожі.

Окрім цього працівники відділу проводять роз’яснювальну роботу з водіями щодо алгоритму дій у випадку, якщо авто потрапило у затор через ускладнення погодних умов.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах