154184
08:30 23.102023

Рух через переправу в Тересві відкрито

Життя 1198

Фахівці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області завершили аварійні роботи з відновлення тимчасової переправи в Тересві.

Від 21.00 21 жовтня рух відкрили для спецтранспорту, а учора вранці проїзд переправою запрацював у режимі реверсного руху.

Паралельно, щодня, фахівці продовжують роботи з влаштування модульного мосту на автодорозі Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів. Він забезпечить повноцінний рух на місці мосту, який обвалився влітку цього року.

Напередодні 20 жовтня, внаслідок рясних опадів і підняття рівня води в річці Тересва було підтоплено та частково зруйновано тимчасову переправу. Рух нею було зупинено. Проїзд був можливим в об’їзд, через село Нересниця. Фахівці відразу приступили до аварійних робіт, проте через стрімке підняття рівня води, були змушені зупинити роботи до сьогоднішнього ранку, коли вода пішла на спад. Впродовж дня будівельники:

встановили додаткові труби, аби збільшити пропускну здатність води;

розчистили русло річки;

спрямували потік води у нові труби;

відновили насип та покриття.

До робіт залучено 6 одиниць техніки та майже 20 працівників.

Паралельно з аварійними роботами продовжується і зведення модульного мосту. Продовжуємо влаштування опор 4,5,6 та 7. Усього їх буде 8. Також триває монтаж найдовшої, 45-ти метрової металевої конструкції мосту.

Про це пише повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах