154036
14:33 18.102023

Закарпатська поліція нагадує основні правила безпеки руху на дорогах восени

Життя 800

Восени традиційно поліцейські проводять комплексні відпрацювання щодо дотримання водіями та пішоходами правил безпечного пересування автошляхами та пішохідними зонами. Правоохоронці звертають увагу на використанні флікерів для пішоходів та необхідністю вмикати фари на авто.

Співробітники поліції Закарпаття продовжують комплексні заходи з протидії травмуванню громадян на дорогах області.

Правоохоронці нагадують, що з 1 жовтня водії поза населеними пунктами зобов’язані вмикати денні ходові вогні, а за їх відсутності – ближнє світло фар.

Також серед обов’язкових заходів безпеки є і дотримання швидкісного режиму на автошляхах. Особливу увагу слід звертати саме на ділянках доріг поблизу освітніх закладів, оскільки зараз триває навчальний процес і у цей період біля шкіл та ліцеїв велика кількість маленьких пішоходів.

Крім цього поліцейські нагадують водіям і про необхідність сезонної заміни шин, адже транспортні засоби до зимового періоду слід підготувати завчасно.

Про власну безпеку слід подбати і пішоходам. Під час спілкування з ними поліцейські нагадують про необхідність використання флікерів. Пам’ятайте, світлоповертальні елементи – це запорука вашої безпеки на дорогах.

Дотримуйтесь правил дорожнього руху. Хай всі ваші подорожі будуть безпечними!

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах