154032
13:54 18.102023

Студенти УжНУ відвідали правоохоронні органи з екскурсією

Життя 849

Студенти юридичного факультету Ужгородського національного університету ознайомилися із діяльністю правоохоронців краю. Для майбутніх правників організували ознайомчі екскурсії та розповіли про специфіку практичної діяльності.

Працівники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області ініціювали ряд пізнавальних заходів для студентів-правників Ужгородського національного університету. Майбутні юристи мали змогу побачити роботу державних установ зсередини та перейняти корисну практику від досвідчених співробітників правоохоронної галузі.

Тенденція ознайомчих екскурсій з кожним роком набуває нових обертів, адже покращує засвоєння знань викладених у виші вихованцями юридичного факультету.

Студенти відвідали Державну установу «Закарпатська установа виконання покарань № 9», де на власні очі побачили проведення конвоювання затриманих та взятих під варту осіб і умови, в яких вони перебувають. З особливою цікавістю правники спілкувалися із адміністрацією закладу. Їм розповіли про подальші перспективи у роботі кримінально-виконавчої системи, провели огляд режимного об`єкту, а також продемонстрували трудову діяльність спецконтингенту: виготовлення свічок та хлібу.

Наступний візит для молоді був у Головне управління Національної поліції в Закарпатській області. Юних юристів запросили до актового залу, де одні з керівників структурних підрозділів поліції розповіли про професію поліцейського в цілому, режим роботи та особливості діяльності охоплюючи специфіку роботи на різних посадах. Додатково було продемонстровано тематичні відео щодо впровадження новітніх реформ.

Після огляду апарату ГУНП студенти УжНУ разом із представницею сектору психологічного забезпечення проговорили про збалансований психологічний клімат та відпрацювали прості вправи Всеукраїнської програми ментального здоровʼя впровадженої Оленою Зеленською.

Майбутні правники звернулися до правоохоронців із цікавими та важливими запитаннями на які отримали відповіді у повному обсязі. Серед присутніх були й такі, які вже виявили бажання доєднатися до правоохоронної структури у майбутньому.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На словацькому пункті пропуску «Вишнє Нємецьке» вийшов з ладу сканер
20:23
12 писанок до Великодня встановили на площі Шандора Петефі в Ужгороді
18:31
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала Тиждень матерів
16:13
65 000 гривень зібрали учні Ужгородського ліцею «Лідер» під час благодійного ярмарку
15:50
В Ужгороді затримали раніше судимих зловмисників, які обікрали підсобне приміщення новобудови
15:25
Представниця закарпатських угорців на виборах до Європарламенту – Вікторія Ференц
14:57
10 років представляла інтереси закарпатських угорців
14:29
Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП
13:38
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
Всі новини