152018
13:46 8.092023

Працівники поліції Закарпаття взяли участь у черговому антикорупційному семінарі

Життя 952

Питання протидії корупції та запобігання її проявам у правоохоронних органах обговорили на практичному семінарі, який пройшов за ініціативи Львівського регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу в Україні. Участь у семінарі взяли у представники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Представники ГУНП в Закарпатській області взяли участь у практичному семінарі «Антикорупційна діяльність на кордоні між Україною та ЄС. Існуючі виклики та шляхи їх подолання». Захід ініційовано Львівським регіональним представництвом Консультативної місії Європейського Союзу в Україні для працівників правоохоронних відомств України.

Питання запобігання та протидії корупції з набуттям певної специфіки в умовах воєнного стану залишається одним з нагальних викликів держави. Зниження рівня корупції в системі державних структур відбувається в реалізації заходів щорічних антикорупційних програм.

Експерти разом з учасниками семінару обговорили питання розбудови доброчесності, цілісності, прозорості та зниження корупційних ризиків у роботі оборонних і безпекових інституцій держави. Адже досягнення суттєвого прогресу в запобіганні та протидії корупції, забезпеченні злагодженості й системності антикорупційної діяльності всіх органів державної влади та органів місцевого самоврядування можливе насамперед, лише через упровадження кращих управлінських практик, здатних протистояти сучасним викликам і загрозам, зокрема корупції та формування в суспільстві нульової толерантності до корупції.

Заслухавши лекції семінару правоохоронці вкотре підвищили свої знання за цим напрямом та у подальшому поділяться набутим досвідом з колегами.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах