146999
12:52 16.052023

У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Закарпатті підписані ще два Меморандуми про співпрацю

Життя 1872

У поліції Закарпаття відбулася зустріч очільника поліції регіону – генерала поліції третього рангу Ярослава Колесника та голів Кольчинської і Чинадіївської територіальних громад. Присутні підписали Меморандуми про співпрацю, відповідно до яких про безпеку та правопорядок на території цих громад дбатимуть поліцейські офіцери громади.

15 травня у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбувся ще один етап активного впровадження на території області проєкту «Поліцейський офіцер громади». Йдеться про підписання ще двох Меморандумів про співпрацю поліції та територіальних громад регіону.

Цього разу начальник поліції Закарпаття генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник зустрівся з головами Кольчинської та Чинадіївської територіальних громад – Миколою Дубом та Володимиром Андрушком. Присутні підписали Меморандуми про співпрацю, згідно з якими на території громад запрацюють поліцейські станції. А відповідно – там житимуть та працюватимуть поліцейські офіцери, які, забезпечені транспортом та всім необхідним, стежитимуть за порядком та безпекою місцевих мешканців.присутність поліцейських офіцерів громади на закарпатті зростатиме: у рамках проєкту «поліцейський офіцер громади» підписані ще два меморандуми про співпрацюприсутність поліцейських офіцерів громади на закарпатті зростатиме: у рамках проєкту «поліцейський офіцер громади» підписані ще два меморандуми про співпрацюприсутність поліцейських офіцерів громади на закарпатті зростатиме: у рамках проєкту «поліцейський офіцер громади» підписані ще два меморандуми про співпрацю

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах