134322
08:51 14.082022

Керівник Угорської екуменічної служби допомоги разом із заступником голови ОВА відвідали дитячий заклад відпочинку на Іршавщині

Життя 3789

Учора заступник голови Закарпатської ОВА Петро Добромільський разом з керівником представництва Угорської екуменічної служби допомоги в Україні Яношем Геревичем оглянули один із дитячих закладів відпочинку на Іршавщині.

«В осередку перебувають 150 дітей вимушено переміщених осіб з Донеччини та вразливих категорій закарпатців. Їм надають психологічну та медичну допомогу, також проводять розвивальні ігри та загалом цікаво організовують дозвілля. Дякуємо нашим партнерам за можливість відпочинку й адаптації дітей», – зауважив Петро Добромільський.

За його словами, безоплатне проживання дітей у закладі забезпечила Угорська екуменічна служба допомоги в Україні за координації обласної військової адміністрації.

Окрім того, від початку війни організація надає гуманітарну допомогу й побутову техніку переселенцям у регіоні. Надалі планують також співпрацювати з ОВА в напрямку реконструкції та ремонту приміщень для середньострокового проживання вимушено переселених осіб.

Про це інформує Закарпатська ОВА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах