133612
13:03 29.072022

На Закарпатті перевіряють укриття у школах перед початком навчального року

Життя 3082

Співробітники ювенальної превенції Закарпаття у складі комісій із числа рятувальників та місцевої влади проводять безпековий аудит навчальних закладів та визначають чи зможуть школи повноцінно працювати з початку навчального року.

Перед початком нового навчального року працівники поліції спільно з рятувальниками та місцевою владою у складах комісій з обстеження шкіл визначають, які установи мають дійсно якісні укриття та захисні споруди для повної безпеки діток. Крім цього, ювенальною превенцією перевіряється і їх готовність для гарантування безпечності освітнього процесу в майбутньому навчальному році.

В першу чергу працівники поліції перевіряють у якому стані укриття у школах або в безпосередній близькості до навчальних закладів. Сюди відноситься перевірка наявності кількох входів до сховища, повноцінних систем вентиляції, а також наявності засобів пожежогасіння. Під перевірку потрапляє питання безпечності прилеглої до школи території та якісної системи оповіщення, яку добре чутно з навчального закладу.

Спільно з рятувальниками особливу увагу присвячують перевірці наявності добре видимих планів евакуації. Аудит наразі триває, всі роботи з організації безпекової ситуації для дітей буде завершений до початку навчального року.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах