172670
16:29 16.102024

У Закарпатській ОВА вручили держвідзнаки нацгвардійцям і посмертний орден дружині полеглого захисника

Життя 256

Державні відзнаки закарпатським нацгвадійцям і посмертний орден дружині полеглого захисника вручили заступник керівника краю Олександр Музиченко та командир частини 3115 НГУ полковник Сергій Лук’янченко.

Велика честь передати ці нагороди військовослужбовцям Нацгвардії, які хоробро й мужньо протистоять ворогу на фронті, і тим, котрі бережуть спокій у нашому тиловому регіоні. За кожною відзнакою стоїть ваш особистий подвиг, героїзм та вірність присязі», – наголосив Олександр Музиченко.

Заступник голови ОВА зауважив, що сьогодні нацгвардійці – символ незламності та стійкості всього українського народу. Також наш обов’язок пам’ятати Героїв, котрі вже навіки в строю.

Під час церемонії дружині полеглого старшого солдата Олександра Бреденка передали його орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Відзнаки Президента «За оборону України» Олександр Музиченко та Сергій Лук’янченко вручили 14 військовослужбовцям частини 3115 Національної гвардії України.

Дякуємо за мужність, честь, доблесть та вірність усім, хто зі зброєю в руках виборює незалежність нашої країни. Світла пам’ять Героям, які віддали життя за свободу України!

Про це повідомляє Закарпатська ОВА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах