171232
10:51 19.092024

Закарпаття стане першим регіоном, де реалізовуватимуть експериментальний проєкт

Життя 455

Тристоронній Меморандум про співпрацю підписала Закарпатська ОВА з Міністерством молоді і спорту та Перечинською міською радою. Разом з представником міністра Сергієм Тимофеєвим та мером Іваном Погоріляком обговорили деталі документу.

Закарпаття стане першим регіоном, де реалізовуватимуть експериментальний проєкт. Він спрямований на залучення спортивних клубів як громадських організацій. Пілотним стане місто Перечин. Тут спортивні клуби будуть рушієм фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності і надавати послуги у сфері фізичної культури і спорту. Усе для того, щоб забезпечити руховою активністю різні групи населення.

Триватиме експеримент до 31 грудня 2025 року. За його результатами вдасться модернізувати спортивну сферу, щоб більш якісно готувати майбутніх спортсменів і популяризувати фізичну активність серед населення – від малого до великого.

Дуже приємно, що такі проєкти розпочинаються із Закарпаття. Я сам люблю спорт. Він – невід’ємна частина мого життя, і на власному прикладі бачу зміни, які несуть за собою заняття фізичною активністю. Тому підтримую і вболіватиму за такі ініціативи у нашому краї.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах