91747
16:30 25.092019

В УжНУ запрацює Центр тестування фахівців

Життя 1872

Підрозділ надаватиме методичну допомогу у питаннях тестування, буде вивчати потреби, зміни, які відбуваються у цій сфері.

Оцінювання якості знань фахівця-правника – обов’язкова умова при допуску його до роботи. Так уже невдовзі у структурі юридичного факультету УжНУ запрацює Центр тестування фахівців.

Зараз у питаннях юридичної освіти, як і в питаннях доступу до правничих професій переважає тестовий метод оцінки компетенції фахівця. Коли особа йде на державну службу, проходить тестування у режимі онлайн.

Отож Вченою радою УжНУ було прийнято рекомендаційне рішення впроваджувати таке тестування як допоміжний метод оцінки знань у виші. Щоб це відбувалося не у паперовому вигляді, а за допомогою сучасних інформаційних технологій.

Декан юридичного факультету Ярослав Лазур зауважує, що цей підрозділ «надаватиме методичну допомогу у питаннях тестування, буде вивчати потреби, зміни, які відбуваються у цій сфері».

Обладнані приміщення та фахівців уже мають: на факультеті функціонують два комп’ютерні класи, а викладачі підрозділу вже пройшли тренінги з питань тестології.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах