88703
17:24 9.082019

«Здоров'я від Природи»: в Ужгороді відкрили унікальну фітокрамницю

Життя 13518

Усі ми прагнемо бути молодими, здоровими, бадьорими та ще й гарно виглядати. Та навіть люди, які ведуть здоровий спосіб життя, іноді хворіють. І тут постає одвічне питання: як лікуватися? Ліки повинні бути ефективними та водночас натуральними і безпечними. А де ж їх шукати, спитаєте ви, щоб бути впевненому в якості товарів?

Нещодавно в Ужгороді відкрили першу фітокрамницю «Здоров’я від Природи». Нічого подібного до цього часу не було не тільки в обласному центрі, але й загалом на Закарпатті. Атмосфера крамниці та її асортимент дійсно вражає. Про те, чим фітокрамниця відрізняється від традиційної аптеки, про красу та здоров’я від природи говоримо з її власницею Каріне Петросян.

– Розкажіть, будь ласка, про ідею та сам процес створення фітокрамниці «Здоров’я від Природи»?

– Це не ідея, це – мій шлях від хвороб до здоров’я.

Оскільки фітокрамниця «Здоров’я від Природи» не є мережею і не є франчайзі, то процес створення був складним та довготривалим. Адже створювати та впроваджувати щось нове – завжди не просто, але воно того варте! Над відкриттям я працювала майже рік.

Створення та відкриття фітокрамниці я присвятила моєму батьку Петросяну Хачатуру Шмавоновичу, його одужанню. Я дякую моєму батькові за все, за життя, яке він мені дав.

– Яку мету ви поставили за основу?

– Запропонувати людям альтернативу традиційним аптекам. Адже люди шукають альтернативу лікарським засобам на базарах та у ветеринарних аптеках.

– Це перша на Закарпатті фітокрамниця?

– Так, це перша в Ужгороді та на Закарпатті фітокрамниця. Щодо України – не можу стверджувати, бо не маю точної та повної інформації. Багато наших відвідувачів кажуть, що не бачили нічого подібного в Україні, а бачили подібні крамниці лише в Європі (в Іспанії, наприклад)!

– Чим фітокрамниця відрізняється від традиційної аптеки?

– Фітокрамниця «Здоров’я від Природи» – це чудова альтернатива традиційним аптекам! Наша фітокрамниця – це спеціалізований магазин натуральної лікувально-профілактичної продукції для здоров’я та краси. У нас нема лікарських засобів. Уся продукція – це парафармація, тобто фітопрепарати, які не мають статусу лікарських засобів, але лікувальна дія та терапевтичний ефект яких дуже високі та вони є значно ефективнішими ніж традиційні лікарські засоби. Аптечні лікарські засоби – не лікують. Вони мають виключно симптоматичне лікування, тобто вони просто тимчасово знімають симптоми (біль, свербіж, печію, тиск, цукор і т.д.), але саму хворобу не лікують. Тому це тупиковий шлях! Окрім того, традиційні лікарські засоби мають багато протипоказань та ще більше – побічних дій! Лікують трави, але травам потрібно дати час, потрібно проявити терпіння та дисципліну.

– З якими компаніями Ви співпрацюєте?

– Ми представили найкращих українських виробників, які працюють за високими стандартами, а саме: «Фармаком», «Екомед», «Еліксир», «Еліт-Фарм», «Фітопродукт», з якими співпрацюю безпосередньо. Заплановано розширення співпраці та асортименту крамниці. Є ряд компаній, чия продукція буде представлена в нас найближчим часом.

– Чи дійсно вони випускають безпечну і натуральну продукцію?

– Так. По-перше, вся продукція – сертифікована. Наявні сертифікати та паспорти якості на всю продукцію, без винятку. По-друге: для виробництва продукції використовується якісна стандартизована сировина; здійснюється контроль на всіх стадіях виробництва – від етапу перевірки сировини до випуску готової продукції; цілковите дотримання вимог міжнародних стандартів якості ISO 9001 та ISO 22000; продукція наших виробників представлена не лише в Україні, але і в країнах ближнього та далекого зарубіжжя. А це – показник високої якості. Наші виробники працюють дійсно за високими стандартами.

– Чи тестуєте ви якимось чином ваші товари?

– Так, звісно. Я, моя сім’я та моя команда є споживачами всієї продукції, яка продається у фітокрамниці. Тобто, вся продукція перевіряється на собі. А це – найкращий тест. Тому ми впевнені в якості товару на всі 100%.

– Давайте поговоримо про асортимент крамниці…

– В нашому асортименті – широка гама нутрієнтів: фітоконцентрати, фітосиропи, фіточаї, дієтичні добавки, олійки (арома, косметичні, харчові), лікувально-профілактична косметика (біологічно активна космецевтика), косметична продукція тощо. Всю продукцію представлено та сегментовано по органах та системах організму. В нашому асортименті фітопрепарати для серцево-судинної системи та крові, ендокринної системи, органів дихання, нервової системи, покращення пам’яті, опорно-рухового та зорового апарату, шлунково-кишкового тракту, гепатопротектори, сечостатевої системи, жіночого та чоловічого здоров’я, а також для імунітету та енергії; очищення організму; схуднення; здоров’я та краси волосся; здоров’я та краси шкіри; здоров’я та краси ротової порожнини; вітаміни, мінерали, амінокислоти, антиоксиданти; фіточаї; ефірні олії та аромалампи; олійки косметичні; дитяча гігієнічна косметика; smart food. Отже, ми пропонуємо фітопрепарати для всіх органів та систем організму.

– Які товари користуються найбільшим попитом?

– Оскільки зараз літо, найбільшим попитом користуються фітопрепарати для схуднення, від варикозного розширення вен, від опіків та укусів комарів, олійки для та від засмаги, а також, незалежно від сезону, – препарати для нормалізації тиску, цукру в крові, для суглобів, для щитовидної залози, для зору, для печінки та нирок, для шлунково-кишкового тракту, від стресу.

– Жінкам, мабуть, особливо приємно навідуватися у крамницю, оскільки тут є безліч цікавинок для них…

– Так, ми представляємо дві лінії – Здоров’я та Краса. Краса – через Здоров’я. До лінії Краса входять наступні сегменти: «Міцне волосся» (все із догляду за волоссям) і так само «Ніжна шкіра», «Гарна посмішка», «Струнка фігура», «Beauty oils» та «Ароматерапія». У нас нема декоративної косметики. Я – за здорову та природну красу. Тут є все для краси кожної жінки, але жінка має бути в першу чергу здоровою, а найкраща прикраса для жінки – добре серце, щасливі очі та гарна посмішка.

– У вашій фітокрамниці є також велика чайна колекція. Розкажіть про ці збори лікарських трав…

– Так, це колекція фіточаїв для всіх органів і систем організму. В нашу чайну колекцію входять монотрави (шавлія, меліса, чабрець, звіробій, ехінацея, липа, ромашка, сена та ін.) та фітозбори (заспокійливий, печінковий, нирковий, сечогінний, серцево-судинний, для нормалізації тиску, для нормалізації цукру в крові, грудний, бронхолітичний, для імунітету, для зору, від застуди, від кашлю, для схуднення, шлунковий, шлунково-кишковий, підшлунковий, проносний і т.д.). Усі вони повністю натуральні, як і вся інша продукція.

– У Вас досить демократичні ціни. З чим це пов’язано?

– По-перше, вся продукція – вітчизняного виробництва. Окрім того, я виключаю будь-яких посередників. З виробниками співпрацюю безпосередньо. Доступні ціни для всіх – основна мета та важлива частина концепції цього проекту.

– Розкажіть про спеціальні пропозиції для людей літнього віку…

– Ми висловлюємо свою повагу до людей літнього віку, в зв’язку з чим шановним пенсіонерам пропонуємо знижку 10% щоденно (незалежно від дня тижня). Окрім пенсіонерів, знижка надається й іншим пільговикам: інвалідам, учасникам АТО, чорнобильцям, ветеранам війни.

Взагалі ми намагаємося, щоб усім, хто завітає у фітокрамницю, було комфортно. Для цього у нас є WI-FI зона, цукерки, водичка, гарна музика та приємні аромати, а також маленькі подаруночки. Наше обслуговування – на високому рівні. Кожному відвідувачу надається належна увага, професійна консультація та індивідуальний підбір фітопрепаратів і космецевтики.

– Чи бере фітокрамниця участь у різних благодійних проектах?

– Так, я є засновником та президентом благодійного фонду «Синергія-Ужгород». Мій фонд допомагає дітям та тваринам. Звісно, що моя фітокрамниця активно бере участь та підтримує благодійну діяльність мого фонду. Фітокрамниця допомагає грошима (частина виручки йде на благодійність) та власним товаром. Окрім того, в приміщенні фітокрамниці розташована перша та єдина скринька БФ «Синергія-Ужгород» і проводиться збір та відправка гуманітарної допомоги в населені пункти, яким допомагає фонд.

– І на завершення: чому до Вас варто завітати кожному?

– У нас є все і для всіх. Наші фітопрепарати – для всіх органів та систем організму «від голови до ніг», і для всіх – незалежно від статі та віку.

Наша продукція – це ліки природи, які дійсно лікують та дарують зцілення, а фітокрамниця «Здоров’я від Природи» – це мій скромний внесок у здоров’я мого міста. Найбільша винагорода для мене – коли люди одужують (завдяки нашій продукції) та дякують за крамницю!

Христина БІКЛЯН

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті триває підготовка населення до національного спротиву
17:01
Відкриту музично-теоретичну олімпіаду ім. Надії Затіної вдруге провели в Ужгороді
16:34
Завдяки латвійській підтримці поранені українські бійці проходять реабілітацію
16:18
В Ужгороді відзначили Всесвітній день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця
16:03
На Закарпатті гості посварилися з нареченим і пішли коліями до Словаччини
15:48
Вихованці угорськомовних навчальних закладів Мукачева підготували концерт до Дня матері
15:34
Ужгородські «Карпати» закріпилися на другій позиції 
15:22
На території Углянської сільської ради ліквідовано стихійне сміттєзвалище
15:07
Чемпіонат Мукачівщини з футболу: результати ігор 5-го туру
14:51
На Закарпатті судитимуть експосадовців комунального підприємства, які незаконно привласнили понад 1 млн грн бюджетних коштів при ремонті доріг
14:09
Всі новини