82779
12:16 17.052019

Ярмарок кар'єри у День вишиванки відбувся на Рахівщині

Життя 2527

На ярмарці можна придбати, що завгодно, а для учнівської молоді Рахівських шкіл на Ярмарку кар’єри була нагода знайти майбутню професію до душі. Адже молодій людині, перед якою стоїть таке завдання правильно її обрати – справа нелегка.

Саме тому за сприянням Рахівської районної філії Закарпатського ОЦЗ, відділів освіти, молоді та спорту, культури Рахівської РДА, районної центральної бібліотечної системи 16 травня на базі районного Будинку культури відбувся масштабний захід – Ярмарок кар’єри, що пройшов під гаслом “Обирай професію правильно”.

Програма включила у себе три локації. Перша – сценічна, де відбувся виступ команди «Fun-Route», переможця обласного профорієнтаційного заходу «Туристичний ПрофіКемп», яка представлятиме Закарпатську область у місті Скадовську на міжрегіональному етапі.

У другій локації розмістилися презентаційні столики підприємств, організацій, установ району, представники яких демонстрували майстер-класи з актуальних професій, серед яких – Державна прикордонна служба України, ДП Рахівського ЛДГ, Карпатський біосферний заповідник, Бюро правової допомоги, ПРАТ МК “Трибушани”, Державна пожежно-рятувальна частина, Рахівська районна лікарня, Рахівський районний відділ національної поліції України в Закарпатській області, Рахівський військовий комісаріат, відділення Приватбанку, ФОП Жигуц Інна, підприємці Пукман Олексій, Дудчук Ольга.

У третій локації команда «Fun-Route» презентувала відеоролики про актуальні професії, які були виготовлені за сприяння роботодавців ТОВ “Бочкор і сини”, ТОВ “ВГСМ”, Рахівського споживчого товариства, приватних підприємців Бийли Крафта та Сергія Цуперяка.

Народна мудрість каже: щасливий той, хто радісно йде на роботу і з радістю повертається додому. Але, щоб радісно було йти на роботу, треба одержувати від неї задоволення, а це залежить від вдало обраної професії. Вибір професії — це справа не одного дня.

Тож обирайте професію правильно! Нехай щастить!

Закарпатський обласний центр зайнятості

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах