52156
16:03 29.032018

Делегація Франкфуртського зоологічного товариства відвідала Мукачівщину

Життя 2769

IMG_0402-1200x480Делегація представника Франкфуртського зоологічного товариства Золтана Куна на запрошення Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства відвідала Мукачівський держлісгосп з метою ознайомлення та обміну досвіду. Міжнародна співпраця з міжнародними партнерами лісівників Закарпаття зміцнюється з кожним роком.

Так у середу, 28 березня, у рамках співпраці Українського товариства охорони птахів з Франкфуртським зоологічним товариством відбувся візит до ДП «Мукачівське ЛГ» представника Франкфуртського зоологічного товариства Золтана Куна та представників Українського товариства охорони птахів Василя Мочана та Вікторії Шевчук, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Мета візиту – ознайомлення з особливостями ведення лісового господарства та обмін досвідом. Під час візиту гостей було ознайомлено з господарською діяльністю та особливостями ведення лісового господарства нашого підприємства, також гості відвідали дендрологічний парк та розсадник у ВЛНС «Березинка» ДП «Мукачівське ЛГ».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах