33451
10:25 27.052017

Юних лісівників Ужгородщини нагородили почесними грамотами

Життя 2683

дддддОстанній дзвінок пролунав для випускників Кам’яницької ЗОШ І-ІІІ ст. Урочиста лінійка, присвячена закінченню навчального року, відбулася сьогодні, 26 травня. Хлопці та дівчата під музику і оплески парами виходили на подвір’я школи. Кожного випускника прикрашала патріотична синьо-жовта стрічка.

Випускників 2017 року привітав також директор Ужгородського лісгоспу Василь Кий, сказавши учням слова настанови і побажавши їм, щоб професія, яку вони виберуть, стала для них улюбленою. «У вас попереду доросле життя, самостійні рішення і відповідальні вчинки. Будьте амбітні, працелюбні і у вас обов’язково все вийде », – відзначив Василь Васильович.

Варто також відзначити, що під час урочистого міроприємства значна увага була приділена вихованцям шкільного лісництва, якими пишається школа, адже юні лісівники неодноразово представляли Закарпаття на всеукраїнських зльотах шкільних лісництв і є гордістю школи.

Так серед нагороджених учнів директор Ужгородського держлісгоспу Василь Кий особливу увагу звернув на випускника Кам’яницької школи Владислава Іськовича. Від імені державного підприємства він оголосив подяку та нагородив грошовою премією за вагомий особистий внесок в роботу шкільного лісництва та активну участь у відстоюванні інтересів лісгоспу на обласних та всеукраїнських зльотах шкільних лісництв. Останні декілька років команда Владислава Іськовича займала перше місце на обласних зльотах учнівських лісництв та від першого по четверте місця на всеукраїнських. Уже, на жаль, колишній лісничий шкільного лісництва поклав таку високу планку для лісничого, що знайти йому заміну буде дуже важко.

Окрім того, не залишилися без уваги також юні таланти, які перемогли в екологічному конкурсі малюнку та написанні творів. Це – Наталія Герич, учениця, 5-A. та Оленищак Олександра, учениця 8-Б. Вони були нагороджені почесними грамотами та грошовими винагородами

На завершення заходу, за традицією, першокашник, якого уздовж урочистий лінійки на руках ніс випускник, останній раз продзвонив в шкільний дзвоник, інформує прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді змагалися на чемпіонаті Закарпаття з танцювального спорту
17:03
«Екологічна освіта дітей засобами театрального мистецтва та ігрових практик»: навчально-методичний посібник
16:36
У Хустській ТГ проходить Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)
16:15
У Коритнянському ліцеї відкрили благодійну виставку-продаж трьох місцевих художників
15:52
У Мукачеві за 4 місяці зафіксовано майже 4500 порушень правил паркування
15:38
Рідним загиблого на Донеччині прикордонника із Закарпаття вручили державну нагороду
15:21
На Тячівщині затримали наркоторговця: за місцем проживання фігуранта проведено обшук
15:08
238 осіб з інвалідністю скористалися послугами Закарпатської служби зайнятості з початку року
14:56
В Ужгородському ТСЦ МВС призначили нового керівника
14:44
Відбулося засіданні виконкому Білківської сільради
14:13
Всі новини