26861
18:30 5.032017

Які собачі будки збили перечинці? ФОТО

Життя 5586

Кілька днів тому Президент України Петро Порошенко під час перебування на Харківському тракторному заводі сказав таке: «Хтось дуже хоче розхитати лодку, комусь дуже хочеться з прапорами походити по проспектах, викрикуючи «геть!». Чому? Бо працювати не вміють! Нічого, навіть собачої будки в житті не збудували і закликають до дестабілізації в державі. Ми не дозволимо цього робити, нам з такими не по дорозі».

1

Соцмережі різко зреагували на заяву президента про «собачу будку». Користувачі соцмереж вважають такі слова Порошенка образливими і смішними, тому почали тролити його картинками та відео, інструкцією, як збити псячу буду. Дехто став обурюватися, аргументуючи, що збудував не лише будку, а і дім. До того ж чесно працює, але на відміну від можновладців, ледве зводить кінці з кінцями. Гумористи, як завжди, жартують.

Я скористалася нагодою і пішла фоткати псячі будки, які збили для своїх сторожів перечинці.

Тарас Кирлик, почувши мету мого візиту, спочатку зніяковів: «Та де будки фотографувати? Вони прості, я їх сам зробив». Потім господар запросив у двір, де я познайомилася з двома німецькими вівчарками – 12-річним Ріфтом та однорічною Корою. Собаки слухали команди господаря і позували мені.

Переглянувши фото, побачите, що навіть біля скромного обійстя є будка, в якій у негоду може сховатися пес. Адже ж перечинці дбають про тих, кого приручили.

Тетяна Грицищук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах