172066
13:16 4.102024

У Мукачеві відбувся ярмарок вакансій

Життя 181

Понад 500 учасників та десяток різних підприємств зібрав ярмарок вакансій, який відбувся вчора у парку Центральний у Мукачеві Закарпатської області.

Ярмарок вакансій став платформою для зустрічі роботодавців та кандидатів, а також пропонував унікальну можливість безпосередньо поспілкуватися з представниками компаній, отримати детальну інформацію про вакансії та умови праці.

На заході були представлені 15 провідних підприємств та 6 навчальних закладів, що запропонували широкий вибір вакансій, починаючи від виробничих і закінчуючи сервісними професіями.

Свої підприємства та вакансії для присутніх презентували Flex Ukraine, «Порядний газда», 27 прикордонний загін імені героїв Карпатської Січі, Fisher, Ліка Комфорт, Лікарня святого Мартина, Мукачівський державний університет, Епіцентр та інші.

Окрім цього, освітні установи презентували свої програми, надаючи відвідувачам можливість підвищити свою кваліфікацію або отримати нову професію.

Відвідувачі отримали не лише інформацію про вакансії, але й унікальну можливість безпосередньо поспілкуватися з роботодавцями, подати резюме та домовитися про подальшу співпрацю.

Захід був організований NEEKA Ukraine спільно з Агентством ООН у справах біженців в Україні та Мукачівської міською радою.

Про це інформує Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах