166866
08:30 19.082024

Керівництво УжНУ перевірило готовність гуртожитків до поселення студентів

Життя 850

Літо швидко прямує до свого завершення і вже незабаром стартує новий навчальний рік. Для багатьох студентів УжНУ він почнеться із поселення в гуртожитки, розпаковки валіз і підготовки до навчальних буднів. А до того часу стіни гуртожитків УжНУ не пустують – тут активно проводяться ремонти й покращуються умови проживання. Традиційно, ректор УжНУ Володимир Смоланка проінспектував хід ремонтних робіт у гуртожитках та готовність будівель до зустрічі зі студентами.

Протягом останніх місяців зроблено чимало – капітальні ремонти кімнат, санвузлів, кухонь, студентських просторів, викладка бруківки, утеплення приміщень, установка балконів та багато іншого. Про це розповідає директор студмістечка Василь Кепич: “У гуртожитку №1 додалися три душові кімнати, кімнати для вмивання, санвузли, кухні, звісно, в кухнях оновилася і вся техніка. Це покращення умов, яким будуть користуватися і внутрішньо переміщені особи, які проживають у гуртожитках, і наші студенти. У гуртожитку №2 виконано капітальний ремонт у 15-ох кімнатах. Також осучаснили читальний зал – окрім ремонту, обладнали його проектором, кондиціонером, оновили меблі. Крім цього, в гуртожитку відкрито сучасний Центр розвитку дітей, молоді та вчителів. Що стосується гуртожитку №3 – це додаткова душова кімната, косметичний ремонт кухонь. Ремонтні роботи ще тривають і скоро запрацює запланований студентський простір та завершаться ремонтні роботи санвузлів. Гуртожиток №4 зазнав капітального ремонту – це утеплення фасадів, даху, заміна мереж та каналізації, викладка бруківки, ремонт 141 санвузла, установка сучасних пандусів, оснащення кімнат для людей з обмеженою рухливістю”.

Ганна Фельцан, Інформаційно-видавничий центр УжНУ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Тепло київських візерунків»: презентація драматургічних рефлексій Василя Неволова в Ужгороді
17:39
Поліцейським з Рахівщини, які врятували дитину та будинок від пожежі, вручили відзнаки
17:09
Гвардійці провели відкритий урок мужності для закарпатських школярів
16:52
«Гуманітарні» продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни та паливо – найчастіше ввозяться через Закарпатську митницю
16:30
У Великій Доброні за підтримки угорських партнерів відкрили Будинок жалоби
15:45
В Ужгороді відбудеться турнір з петанку
15:42
В Ужгороді привітали співробітників оперативно-рятувальної служби Закарпатської області
15:16
Двох мешканців Ужгородщини засудили до 7 років тюрми за переправлення військовозобов’язаних до Словаччини
15:10
Двоє гравців закарпатських ФК потрапили до збірної 6-го туру Другої ліги
15:06
У Мукачеві пройшов фінал Global Teacher Prize Ukraine
14:45
Всі новини