165735
09:36 22.072024

Закарпатським гвардійцям вручили державні нагороди

Життя 657

З честю виконали свій обов’язок перед Батьківщиною і продовжують службу в лавах Національної гвардії України. Військовослужбовцям закарпатського підрозділу НГУ вручили державні нагороди та почесні грамоти від голови обласної військової адміністрації.

В урочистій атмосфері перед побратимами солдатам, сержантам і офіцерам закарпатського підрозділу Національної гвардії України вручили відзнаки Президента «За оборону України». Державні нагороди чотирьом гвардійцям передав голова Закарпатської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Віктор Микита. Нагороди передали відповідно до Указу Президента Президента України за особисту мужність і самовідданні дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України і вірність військовій присязі. Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих побратимів хвилиною мовчання. Також висловили підтримку тим, хто зараз виконує бойові завдання на найгарячіших ділянках фронту.

«Я присвятив своє життя захисту Батьківщини в лавах Національної гвардії України. Це був свідомий вибір, і я пишаюся тим, що сьогодні маю честь отримувати ці відзнаку Президента разом з моїми побратимами. Впевнений, що кожен з них заслужив цю нагороду», – поділився сержант Нацгвардії Назар Парфенюк.

Також відповідно до розпорядження начальника обласної військової адміністрації за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, особисті мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України чотирьох гвардійців нагородили почесними грамотами.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах