165065
13:25 4.072024

У Хусті НМТ на 200 балів склали 8 випускників

Життя 552

Завершилася основна сесія складання національних мультипредметних тестів. У цьому році школярі складали 4 дисципліни, серед яких деякі можна було обрати самотужки. Тестування складалося з двох блоків: основного та додаткового. На вирішення питань кожного з них випускники мали по 120 хвилин.

У Хусті 8 учнів показали найвищі результати і отримали максимальні 200 балів із 5 дисциплін: математики, української мови, англійської, історії України та філології.

Про це «Карпатському об’єктиву» розповіла начальниця управління освіти, релігій та у справах національностей Хустської міської ради Олеся Калинич.

«Цьогоріч 8 випускників ЗЗСО Хустської міської ради склали НМТ на 200 балів. 2 з них мають найвищий результат одразу з двох предметів. Це:

Олександр Буковецький, Анастасія Дубляк, Андрій Войнагій – математика, Валерія Браїлко, українська мова та математика (Хустський багатопрофільний ліцей N1 ім. Івана Магули) ;

Юлія Фінюк, українська мова (Хустська СШ І-ІІІ ст. N 1 ім. А.Волошина) ;

Алла Гиндей, англійська та українська мови (Хустський ліцей N 3) ;

Дарина Тетеря, історія, Злата Шендера, біологія (Хустська СШ І-ІІІ ст.N 6).

Пишаємося нашими випускниками та педагогами!

Щиро бажаємо подальших успіхів!», – наголосила вона.

Слід зазначити, що у минулому році в Хусті НМТ на 200 балів склали 9 випускників. Найкращі результати вони показали з української мови, математики та історії України.

Марина АЛДОН

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах