164485
17:53 20.062024

Сервісний центр МВС запрацював у Кам’янській громаді Берегівського району

Життя 985

Уперше на Закарпатті такий осередок облаштували в будівлі ЦНАПу, зазначив заступник голови обласної військової адміністрації Олександр Пацкан.

За його словами, завдяки цьому рішенню громадяни можуть заощадити свій час та за один візит на одній локації отримати низку послуг – як адміністративних, так і тих, що доступні в сервісному центрі МВС

Щодня працівники центру готові надавати понад 100 послуг. Зокрема, тут можна зареєструвати та перереєструвати транспортний засіб, обміняти посвідчення водія, отримати міжнародне посвідчення водія, замовити індивідуальні номерні знаки.

У сервісному центрі МВС діє електронна черга, встановлені камери відеоспостереження, електронний інформаційний бокс та інше. Також тут створили безбар’єрний простір, облаштували дитячий куточок, а на території – зручний паркінг.

Олександр Пацкан відзначив важливість появи такого осередку для громади та подякував за тісну співпрацю керівництву району, ТГ, команді Головного сервісного центру МВС і Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській області, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

Новий сервісний центр Міністерства внутрішніх справ працює за адресою с. Камʼянське, вул. Українська, 1.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах