164174
09:26 13.062024

Для творчих дітей Косоньської громади провели свято з нагоди закінчення навчального року

Життя 1045

11 червня на території Косоньської дитячої школи мистецтв, що на Берегівщині, працівники організували свято з нагоди закінчення навчального року для малечі, яка займається в закладах культури Косоньської територіальної громади.

На початку заходу згадали дітей, які загинули під час повномасштабного вторгнення російських окупантів. Потім директорка закладу Мар’яна Балог привітали всіх з успішним закінченням навчального року, висловила віру в кожного учня і побажала наснаги та творчих досягнень: «Щиро радію, що ви обрали нашу школу мистецтв. З гордістю дивлюся на вас, бо як на районних і обласних, так і на міжнародних конкурсах ви здобули гарні призові місця та отримали премії. Сподіваюсь, у майбутньому теж будемо пишатись вами. Цей день ми організували для вас, бо ви це заслужили результатами за минулий навчальний рік».

На дітей чекало багато розваг: веселі старти, спортивні змагання, караоке, танці. 

Керівниця закладу розповіла: «Переживаємо важкі часи, коли лунають сирени, вимикають електроенергію, але незважаючи на всі труднощі, ми працюємо і далі. Наші педагоги через музику передають дітям надію і віру в майбутнє. У цей день ми намагалися трохи полегшити труднощі повсякденного життя,   з якими зустрічаються діти, щоб вони змогли трішки розвантажитись, побути разом та позбутися всіх переживань. А з іншого боку, щоб і другі діти ознайомилися з нашим закладом та зацікавилися музикою,  викликати бажання займатися у нашому закладі на різних іструментах».

В кінці заходу на всіх чекав сюрприз та подарунки від косоньської та шомської  реформатської спільноти та підприємця Шандора Балога. 

Вихованці та наставники подарували масу позитивних емоцій. Свято пройшло під веселі вигуки, незабутні емоції. Спільно проведений час був корисним для всіх.

Наталія ВАРОДІ, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах