163700
13:38 2.062024

У м. Хуст пройшов благодійний культурно-патріотичний захід

Життя 1528

1 червня, у День захисту дітей, на головній сцені міста над Тисою лунали патріотичні пісні та пісні про дітей. Тут виступали прекрасні творчі колективи Хустської територіальної громади. На честь свята була цікава програма. Діти виступали з танцями і піснями, брали участь у акції «Мир очима дітьми», малюючи крейдою на асфальті. Розважала малечу в цей день казкова гостя – ростова лялька дівчинка-ведмедик.

Протягом всього заходу була можливість долучитися до збору коштів для ЗСУ. Завдяки хоробрим та незламним захисникам маємо можливість жити, працювати, творити та проводити такі патріотичні івенти. Хвилиною мовчання згадали всіх загиблих на війні жертв агресії. На знак цього учасники свята випустили в небо блакитно-жовті кульки як символ світлих душ дітей, які загинули під час війни.

«Діти – це світле майбутнє кожної країни. Від того, в яких умовах буде розвиватись нове покоління, залежить той чи інший шлях розбудови та процвітання країни. І вона буде тільки тоді успішною, коли успішним та правильним буде розвиток молодого покоління. Ми в свою чергу приділяємо значну увагу розвитку їхнього світлого майбутнього. Цей день вкотре нагадує про те, що потрібно робити все можливе задля забезпечення гідних умов життя, освіти й відпочинку дітей, а також задля їхньої безпеки. Усе найкраще – дітям», – додав у вітальному слові очільник Хустської територіальної громади Василь Губаль.

Присутні активно брали участь у розіграші лотереї за донат. Відтак переможницею стала Вероніка Хвуст, яка отримала самокат від ТОВ «АВЕ Виноградово». Усі зібрані кошти передадуть на потреби ЗСУ.

Перемоги нашій країні та світлого майбутнього.

Про це повідомляє Хустська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах