163634
13:12 2.062024

Талановитих ужгородських школярів відзначили грошовими преміями

Життя 1531

Міський голова Богдан Андріїв та начальниця Управління освіти Ужгородської міської ради Наталія Баранюк привітали переможців і призерів І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022/2023 навчальному році, а також переможців і призерів ІІІ й ІVетапів Всеукраїнських учнівських олімпіад. Урочистості відбулися сьогодні у сквері імені Героїв Майдану.

За високі досягнення у навчанні дітям вручили сертифікати на отримання грошових винагород.

103 переможці та призери міського етапу МАНу отримали винагороди: 1000 гривень за перше місце та по 800 гривень за отримане друге-третє місце.

Восьмеро переможців та призерів ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з учнівських предметів отримали: за І місце – 6000 гривень, за ІІ місце – 5000 гривень, за ІІІ місце – 4000 гривень.

66 переможців та призерів ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад також отримали грошові винагороди – за І місце – 5000 гривень, за ІІ місце – 4000 гривень, за ІІІ місце – 3000 гривень.

Навчання під час війни саме по собі вже є справжнім викликом як для учнів, так і вчителів. Ужгород, хоч і тилове місто, чим ми завдячуємо нашим Збройним Силам, проте повітряні тривоги і тут переривають навчальний процес, а тривожність супроводжує наших дітей постійно, на жаль. Однак попри все, вони продовжують навчатися, брати участь у різноманітних конкурсах та змаганнях. І показують високі результати.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах