162976
15:59 18.052024

На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури

Життя 987

На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об’єктів медичної інфраструктури, які забезпечують лікування та реабілітацію наших захисників.

Один з таких – Берегівська центральна районна лікарня ім. Б. Ліннера, де зараз фінішує будівництво п’ятиповерхового блоку «А» стаціонару з перехідною галереєю лікувального комплексу закладу.

Роботи майже завершені.

Провів нараду з лікарями та підрядниками. Обʼєкт має бути завершений у визначені строки та забезпечити розширення можливостей лікування й відновлення військових, які отримали поранення на фронті.

У межах проєкту вже виконали перепланування приміщень п’яти поверхів, що передбачало також влаштування двох ліфтів, системи гарячого водопостачання, інженерних мереж та низку інших робіт.

У новому корпусі розташовані:

  • відділення реабілітації та функціональної діагностики, рентгенодіагностики, а також рентгенодіагностичне відділення;
  • дитяче відділення;
  • палатне хірургічне відділення;
  • реанімаційне відділення;
  • пологове відділення з гінекологією.

Завершується встановлення пожежної сигналізації, системи пожежогасіння, компʼютерної мережі та газопостачання. На черзі – закупівля і встановлення медичного обладнання. Для цього співпрацюємо з нашими угорськими партнерами.

Проєкт започатковано та профінансовано державним бюджетом у межах президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво». Співфінансування забезпечили з обласного бюджету.

Важливо, що попри війну та нестачу коштів ми створюємо додатковий медичний осередок для підтримки й відновлення бійців, які отримали поранення, захищаючи незалежність країни. Воїни – наш беззаперечний пріоритет.

Дякуємо Президенту Володимиру Зеленському, Уряду за підтримку та увагу до Закарпаття.

Рухаємося далі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах