162694
19:46 12.052024

До Дня матері у Перечині відбувся благодійний дитячий концерт

Життя 2403

12 травня у Перечині відбувся благодійний дитячий концерт «Тепло сердець для наших мам», присвячений Дню матері. Як повідомили організатори, зібрані кошти будуть передані на «Божественний вітер» для бійців 101 та 128 бригад Збройних сил України. Гроші збирали до скриньки та у калап.

Цього вечора зі сцени Центру культури і дозвілля Перечинської міської ради прозвучало багато теплих та щирих побажань, слів вдячності найдорожчій людині у світі, людині, яка подарувала нам життя, – мамі. Вона завжди зрозуміє, підтримає, дасть мудрі поради. Вона може замінити всіх, але її замінити ніхто не може. Цінуймо матерів!

Українська мама сьогодні – це не тільки жінка, яка народила і виховала дітей, які стали на захист рідної країни. Вона сама стала захисницею. Багато жінок працює в тилу, волонтерить, щоб наблизити нашу Перемогу у війні з російським ворогом.

Ведучими були Агнеса Годована та Максим Ковач. Незважаючи на юний вік, вони чудово справилися із поставленим завданням.

У святковому заході взяли участь юні танцюристи та співаки, творчі колективи, вихованці спортивних клубів міста, які подарували своїм мамам, батькам, присутнім справжнє свято пісні, танцю, грації, краси. На знак вдячності глядачі гаряче аплодували, вигукуючи слова підтримки «браво!», «молодець!». Назвемо їх: вихованці клубу спортивного танцю «Вероніка» та спортивного клубу з художньої гімнастики «Дивосвіт Закарпаття», учасники студії музичного розвитку «Карамелька» та фольклорного колективу КЗ «Центр культури і дозвілля». Соломія Коваленко виконала жартівливу пісню «Ой є в лісі калина». Анастасія Годована подарувала «Старі фотографії». Софія Григоренко в образі лісової міфічної красуні заспівала «Мавку». Владислава Гуранич виконала «А пам’ятаєш», Єва Євчинець – «Пісня буде поміж нас». Агнеса Годована довела до сліз присутніх своїм виконанням пісні Христини Соловій «Я несу мир». Це бойова пісня, це пісня перемоги України з приспівом «Тисни гачок – я твоя куля, Тисни ще раз – я несу мир! Буду з тобою – я, твоя зброя, В нас одна ціль – перемогти!». Соловій присвятила її всім, хто бере до рук зброю з метою відстояти Україну, захистити її суверенітет та незалежність.

Святковий вечір закінчився спільним виконанням пісні «Крок до зірок (А в небі сонце світить, які веселі діти) ». Віримо, що війна скоро закінчиться нашою Перемогою і діти зростатимуть і навчатимуться під мирним небом, а матері будуть щасливі і здорові.

Тетяна ГРИЦИЩУК, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах