162619
12:52 11.052024

Закарпатські прикордонники під час патрулювання зустріли косулю

Життя 939

Красуня-козуля впевнено почувається у лісах закарпатського прикордоння і не надто боїться зустрічі з прикордонним нарядом.

ЖИТЕЛЬКА ПРИКОРДОННИХ ЛІСІВ Красуня-козуля впевнено почувається у лісах закарпатського прикордоння і не надто боїться зустрічі з прикордонним нарядом. ☝️Усім іншим радимо переконатися у наявності дозволу на перебування у прикордонній смузі. Нагадуємо, що для місцевих жителів такий дозвіл надається безстроково та на безоплатній основі. У випадку виявлення осіб, які перебувають у прикордонній смузі без документів та без відповідного дозволу, їх буде притягнуто до відповідальності відповідально до чинного законодавства

Опубліковано Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон Субота, 11 травня 2024 р.

Усім іншим радимо переконатися у наявності дозволу на перебування у прикордонній смузі. Нагадуємо, що для місцевих жителів такий дозвіл надається безстроково та на безоплатній основі. У випадку виявлення осіб, які перебувають у прикордонній смузі без документів та без відповідного дозволу, їх буде притягнуто до відповідальності відповідно до чинного законодавства.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах