162470
11:35 8.052024

На Хустщині виявили стихійне сміттєзвалище

Життя 763

На підставі скарги мешканки с. Липча Хустського району про можливу наявність несанкціонованого стихійного сміттєзвалища на території Хустської територіальної громади, Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області (далі – Інспекція) проведено обстеження вказаної в скарзі території.

У ході обстеження державними інспекторами з охорони навколишнього середовища підтверджено наявність стихійного сміттєзвалища на території Хустської міської ради.

На основі зафіксованого порушення, Інспекцією підготовлено та направлено на адресу територіальної громади вимогу, якою зобов’язано ліквідувати стихійне сміттєзвалище, а також вживати заходів щодо запобігати утворенню стихійних сміттєзвалищ шляхом проведення просвітницької роботи та посилення контролю додержання вимог природоохоронного законодавства.

На сьогодні несанкціоноване сміттєзвалище на території Хустської міської ради ліквідовано.

Закликаємо всіх мешканців бути відповідальними та дотримуватися правил сортування та видалення відходів, бути небайдужими та інформувати Державну екологічну інспекцію у Закарпатській області про виявлені факти порушень, використовуючи мобільний додаток “ЕкоЗагроза” та за телефоном (0312) 61-43-30.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах