162244
16:50 2.052024

У Берегові поліцейський врятував пенсіонерку, у якої стався інсульт

Життя 558

На Берегівщині поліцейський офіцер громади врятував 60-річну жінку, про зникнення якої повідомили її колеги з роботи. У пенсіонерки вдома стався інсульт, внаслідок чого вона тривалий час в безпорадному стані пролежала на підлозі.

Вчора до поліції Берегова звернулися співробітники місцевого підприємства та повідомили, що на зміну не вийшла їх 60-річна працівниця. Занепокоєння колег було обґрунтованим, адже вони знали, що жінка має проблеми зі здоров`ям та проживає одна.

За місцем проживання пенсіонерки одразу ж виїхав поліцейський офіцер Берегівської територіальної громади Василь Самкін спільно з нарядом Управління поліції охорони.

Поліцейський підійшов до будинку та почав стукати у двері, однак відповіді не було. Зазирнувши у одне з вікон Василь побачив, що на підлозі лежить жінка. Не вагаючись, правоохоронець прийняв рішення увійти до будинку – всередині він виявив без свідомості господиню помешкання. На місце негайно прибула швидка допомога.

Медики розповіли, що у 60-річної жінки стався інсульт, її терміново госпіталізували до лікарні.

Наразі жінка перебуває у медзакладі, де їй надають кваліфіковану допомогу. Поліцейський офіцер навідує пенсіонерку й спілкується з лікарями щодо покращення її стану здоровʼя.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах