160274
09:12 19.032024

У Косоньському ліцеї провели традиційну посвяту випускників 

Життя 1388

17 березня символічну зелену стрічку причепили 18 випускникам Косоньського ліцею ім.Арань Яноша, що на Берегівщині. Урочистий захід відбувся у спортзалі навчального закладу. На початку дійства присутні вшанували хвилиною мовчання жертв війни.

З вітальною промовою виступила директорка ліцею Ангела Яноші. У своєму виступі вона закликала зберігати позитив та мати надію на майбутнє, незважаючи на всі труднощі, бути вірними принципам і традиціям ліцею та поширювати репутацію закладу.

Посвята у випускники – найгарніша традиція закладу, до якої щороку з ентузіазмом готуються перед випуском. Зелена стрічка – символ кількох речей: надії, сподівання, єднання. У дусі цього класна керівниця Жужанна Фейеш причепила зелені стрічки своїм учням, відтак і випускники причепили їх своїм вчителям та керівникам школи. 

Затим класна керівниця поділилася особистими та зворушливими думками про проведені разом роки, про спільні незабутні спогади.

Привітав випускників і начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Косоньської сільської ради Василь Лендєл.

Хлопці та дівчата, які вишикувалися, кілька років тому переступили поріг навчального закладу малими дітьми і на сьогодні збагатилися знаннями, досвідом, дружбою, спільними спогадами. Свої думки вони представили у своєму виступі на святі, який став своєрідною віршовано-пісенною сповіддю про родину, любов, батьківщину, рідну мову, віру, честь, надію. У знак подяки своїм батькам, педагогам та вчителям, які допомагали та підтримували їх на цьому шляху, вручили квіти.

А завершальним акордом урочистостей став вальс випускників.

Наталія ВАРОДІ, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах