160043
16:37 13.032024

Служба судової охорони у Закарпатській області та Ужгородська філія обласного центру зайнятості підписали Меморандум про співпрацю

Життя 1294

13 березня в ході робочої зустрічі відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між територіальним управлінням Служби судової охорони у Закарпатській області та Ужгородська філія Закарпатського обласного центру зайнятості, в особі в.о. директора Йосифа Кажміра.

Сторони обговорили важливість та нюанси підбору кадрів, адже на співробітників Служби судової охорони покладена відповідальна місія – забезпечення безпеки, підтримання громадського порядку в судах та припинення проявів неповаги до суду.

З поміж іншого окремо виділили питання поширення інформації для учасників бойових дій, а також осіб з інвалідністю в наслідок війни, які надає служба зайнятості.

Співпраця між територіальним управлінням Служби судової охорони у Закарпатській області та Ужгородською філією Закарпатського обласного центру зайнятості надає більшу можливість для пошуку ефективних кандидатів на службу та реалізації державної політики у сфері зайнятості населення.

Про це повідомляє Територіальне управління Служби судової охорони у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах