159228
09:34 21.022024

У Ясіня вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Життя 880

У Ясінянській територіальній громаді Закарпатської області відбулося вшанування пам‘яті Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які загинули від початку війни ще у 2014 році.

Розпочався захід зі спільного виконання Державного Гімну України, опісля учасники заходу скорботною хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які поклали життя за назалежність нашої держави.

Учасники заходу поставили квіти та лампадки до Меморіалу Героїв Небесної Сотні та вшанували їхню памʼять.

До присутніх звернувся голова громади Андрій Делятинчук, зазначивши: «Сьогодні, 20 лютого ми відзначаємо День Героїв Небесної Сотні, саме в цей день було найбільше розстріляно людей, які прагнули до Європейського майбутнього. І сьогодні, триває війна і десять років ми відстоюємо незалежність нашої держави, Збройні Сили України щодня захищають кожного з нас за те, щоб ми жили у вільній і незалежній країні. Молімося всі разом за найскорішу перемогу, з нами правда з нами Бог. Слава Україні!»

Також, до учасників заходу звернувся настоятель кафедрального храму першоверховних апостолів Петра і Павла с. Лазещина Юрій Гал, який зазначив: «Ми маємо бути всі єдині, бо у єднанні наша сила. Кожен з нас повинен наближати перемогу, пам’ятати про велику жертовну любов і молитись за всіх Героїв України, які віддали свої життя за нашу свободу і незалежність. Вічна пам’ять і слава загиблим Героям. Навіки. Слава Україні!»

На завершення заходу було виконано Державний Гімн України.

Пам‘ятаємо кожного Героя, який боровся за незалежність нашої держави, поклавши найдорожче – своє життя.

Прагнення всіх патріотично налаштованих українців не змінилися за ці роки, як і прагнення закінчити Перемогою нинішню війну з росією, відновити територіальну цілісність та побудувати сучасну європейську процвітаючу державу.

Про це повідомляє Ясінянська територіальна громада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах