159099
12:35 18.022024

У Мукачеві вшанували пам’ять полеглих захисників Дебальцівського плацдарму

Життя 955

Сьогодні у місті Мукачеві, за участі представників міської влади, керівництва 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади та керівників інститутів громадянського суспільства відбувся меморіальний захід.

Виступаючи перед присутніми, керуючий справами виконавчого комітету Мукачівської міської ради Олександр Лендєл, запропонував вшанувати світлу пам`ять тих, хто у 2014-2015 роках захищав нашу країну на Дебальцівському плацдармі і віддав за неї життя та полеглих під час повномасштабного збройного вторгнення росії – хвилиною мовчання.

«Серед тих, хто з перших днів повномасштабного російського вторгнення, став на захист Батьківщини зі зброєю у руках, – є багато учасників подій дев`ятирічної давнини. Вони разом з усією країною зупинили ворога і не дали їм добитися своєї мерзенної мети – захопити нашу країну та поневолити український народ. Ми, мукачівці, робили, робимо і будемо продовжувати робити все для підтримки наших захисників і віримо, що Перемога буде за нами і довгоочікуваний мир прийде на українські землю», – підкреслив виступаючий.

До пам`ятника «Тим, хто в різні часи захищав рідне місто, край та країну» були покладені квіти та запалені лампадки.

Пам`ятаємо! Слава Україні! Героям Слава!

Про це інформує Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах