159020
15:13 15.022024

У Берегові вшанували пам’ять УДБ на території інших держав та відзначили 35-у річницю виводу військ з Афганістану

Життя 1030

15 лютого у Берегові Закарпатської області вшанували пам’ять учасників бойових дій на території інших держав та відзначили 35-у річницю виводу військ з Афганістану.

Роки не можуть викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги воїнів-інтернаціоналістів і їхню важливу роль під час захисту суверенітету та територіальної цілісності України. Тож, щороку цього пам’ятного дня, колишні молоді воїни, а нині ветерани війни, рідні загиблих згадують своїх синів, чоловіків, побратимів, життя яких обірвалося в Афганському пеклі. А разом з ними вшановують полеглих миротворців, які брали участь у миротворчій місії на території інших держав.

З нагоди пам’ятної дати, аби віддати шану загиблим бійцям Віталій Матій, голова Берегівської РВА, разом з головою районної ради Карлом Резешом, керівництвом Берегівської міської ради, представниками силових органів, ветеранами-афганцями та громадськістю поклали квіти до підніжжя пам’ятника воїнів-інтернаціоналістів, які полягли в Афганістані.

Схиляєм голови перед пам’яттю загиблих бійців, що віддали життя під час виконання військового обов’язку.

Висловлюємо шану та повагу тим, хто продовжує й зараз захищати право кожного з нас на свободу та територіальну цілісність нашої держави.

Про це інформує Берегівська районна військова адміністрація.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах