159006
14:33 15.022024

На Закарпатті виступив відомий угорський репер Curtis

Життя 2378

На завершення програми «Культурний караван – Закарпаття» у наш край завітав відомий угорський репер Аттіла Секі. Його сценічне ім’я – Curtis. Виступав протягом двох днів на кількох локаціях з концертами, а також спілкувався із жителями Закарпаття. Побував у Яношах, Великій Доброні, відвідав Косоньський ліцей імені Арань Яноша та зустрівся зі студентами Фахового коледжу ЗУІ ім.Ф. Ракоці ІІ.

У Яношах захід відбувся на базі готелю «Гелікон». Керівниця програми Крістіна Кудлотяк вела мову з артистом про його життєвий шлях, кар’єру, про радощі та труднощі.

«Це особлива подія, оскільки за пів години всі квитки на заплановані концерти закінчились. Так, на велику зацікавленість ми вирішили організувати декілька зустрічей з виконавцем, щоб усі бажаючі змогли зустрітися з ним. На цих заходах завжди стараємось представити не лише знаного артиста, але і показати людину, яка вона є у повсякденному житті», – повідомила пані Крістіна.

Curtis розповів, що вже раніше відвідував наш край, завжди радий зустрічі з дітьми закарпатських угорців і допомогти їм у ці важкі часи: “Вони повинні відчути, що можуть розраховувати на нашу підтримку. Хочу подарувати сили та кілька незабутніх моментів. Для мене надзвичайно важливо підтримати наших угорців, які живуть в інших країнах як національні меншини”.

Відомо, що репер підтримує благородні справи, адже сам ріс у складних життєвих умовах. Ніколи не забуває, скільки випробувань було на його шляху, тому він завжди намагається допомогти молоді з більш складною долею.

Спочатку Сurtis професійно займався футболом, був нападником, а після травми завершив футбольну кар’єру та почав займатися музикою. За час своєї діяльності репер написав багато музичних композицій, які стали хітами. Його пісні популярні як серед молоді, так і серед старшого покоління.

Концерт проходив в ейфорійному настрої – публіка співала пісні разом з виконавцем.

Заходи мали й благодійну мету, адже кошти, зібрані під час виступів, організатори спрямують на підтримку дітей, які втратили батька під час несення військової служби.

Наталія ВАРОДІ, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах