158614
09:18 7.022024

На Іршавщині відбулося засідання з протидії насильству

Життя 756

Учора відбулося засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми на території Довжанської територіальної громади.

У ході засідання обговорено ряд важливих питань. Одним з основних питань на порядку денному було проведення аудиту безпеки в Довжанській сільській територіальній громаді. Даний проект допоможе покращити безпеку для дівчат, жінок, дітей, маломобільних груп населення та допоможе створити безпечне середовище для всіх мешканців громади.

Начальник відділу соціального захисту населення Довжанської сільської ради, Оксана Степа ознайомила присутніх із результатами проведеного аудиту безпеки 26.01.2024 року в с. Довге, що відбувся на маршруті адмінбудівля Довжанської сільської ради – Довжанська школа мистецтв – Довжанська гімназія.

Членами координаційної ради затверджено маршрути для проведення аудиту безпеки у всіх населених пунктах Довжанської територіальної громади та складено план роботи на перше півріччя 2024 року. За підсумками проведених аудитів безпеки в громаді буде сформовано Місцевий план дій із реалізації у Довжанській сільській територіальній громаді Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 „Жінки, мир, безпека”.

Про це повідомляє Довжанська територіальна громада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах