158419
14:01 31.012024

На Закарпатті під час робочої наради Руслан Горяченко презентував оновлений формат роботи підрозділів Головної інспекції

Життя 850

На Закарпатті начальник Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини НПУ Руслан Горяченко провів із керівництвом поліції Закарпаття робочу нараду, на якій обговорили та представили оновлений формат роботи підрозділів Головної інспекції, акцентований зокрема на підвищення ефективності діяльності поліції та підтримку поліцейських.

31 січня в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області начальник Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини НПУ Руслан Горяченко зустрівся з очільником поліції Закарпаття Ярославом Колесником, начальниками структурних та територіальних підрозділів апарату.

Під час наради керівники провели детальний аналіз діяльності співробітників поліції та звернули увагу на впровадження у роботу новітніх підходів, розроблених Департаментом з урахуванням кращих міжнародних практик, які дозволяють організувати роботу та комунікацію у новому форматі, зокрема в частині використання новітніх технологічних рішень, а також досвіду міжнародних партнерів в частині здійснення підтримки та контролю поліцейських.

Руслан Горяченко підсумував результати впровадження системи, створеної для захисту прав громадян та фіксації дій поліцейських «Custody Records». Очільник Департаменту зауважив, що цей проєкт довів свою ефективність та потребує його масштабування, оскільки ця система відповідає міжнародним стандартам та усіляко підтримується організаціями на теренах Європейського Союзу, які опікуються захистом прав громадян.

Генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник розповів, що систему відеофіксації «Custody Records» на Закарпатті впровадили вже у п’яти найбільших поліцейських підрозділах регіону, де вона щодня доводить свою ефективність. «Це результат спільної та потужної роботи колективу поліції. Ми надалі будемо розвиватися, працювати та розширювати безпековий простір для наших громадян, і в тому числі для правоохоронців», — додав Ярослав Колесник.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах