156285
11:21 6.122023

У Перечині запрацювала резиденція святого Миколая

Життя 3971

Вчора, 5 грудня, у фойє Центру культури і дозвілля Перечинської міської ради запрацювала резиденція святого Миколая.

Усі бажаючі можуть прийти і поговорити з ним, сфотографуватися, а дітки отримати подарунки. У Миколая є помічники – янголи. Діє пошта св. Миколая. До скриньки дітки кидають листи, які написали вдома.

Як розповів кореспонденту «Карпатського об’єктива» директор КЗ «Центр культури і дозвілля» Микола Годований, декілька років поспіль у цей період у Перечині відкривається резиденція святого Миколая.

– Чотири роки поспіль ми створюємо резиденцію Миколая і радуємо діточок нашої громади, всіх відвідувачів. Батьки приходять з дітками, приносять подаруночки і Миколай їм вручає.

Дякуючи нашому держлісгоспу цього року маємо живу ялинку. Наші працівники прибрали її. Для святкової фотозони використали «старі» атрибути та елементи: оленя з санями, камін, гнома.

Цьогоріч ми долучилися і до збору подарунків для діток, батьки яких загинули або отримали поранення у боях за Україну. Захід відбудеться 6 грудня о 13 годині, де діткам вручимо подарунки.

До резиденції завітали дві сім’ї внутрішньо переміщених осіб з Херсона. Аня та Наташа проживають з дітьми у Перечині з березня 2022 року.

– У мене троє діток, старшій доньці 19 років, уже доросла, – каже пані Наталія. – З двома прийшла на зустріч з Миколаєм. Враження позитивні, хороші, дітки отримали подарунки, ми зробили пам’ятні фото. Дуже добре, що центр культури створює таке для діток. Це додає настрою та відчуття казковості.

Резиденція працюватиме сьогодні, 6 грудня, з 16 до 19 години, а також 18 та 19 грудня. Відвідування та фотозйомка безкоштовні.

Тетяна ГРИЦИЩУК, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах