156043
12:28 30.112023

На Закарпатті проходить міжрегіональний форум на тему співпраці влади та бізнесу

Життя 1184

У заході за участю представників Польщі, Словаччини, Угорщини, Львівщини, Івано-Франківщини, Рівненщини, та ЗаІакарпаття обговорюють інвестиційну привабливість України та Закарпаття, можливості розвитку експорту України на державному та регіональному рівнях, міжнародний досвід залучення інвестицій та — про виклики і можливості розвитку крафтового і локального виробництва.

«Для нас, як для представників влади, у першу чергу хочеться, звичайно, почути бізнес. Бізнес, на чиї плечі сьогодні лягла економіка наших регіонів. Почути так званий фідбек: чого вам, шановні наші підприємці, бракує для ведення вашої справи, які основні перешкоди існують у вашій роботі і ваше бачення їх подолання. По-друге хочеться почути наших дипломатів та гостей з Польщі, Угорщини та Словаччини. Почути, як у вас у єврозоні, куди ми рухаємося, поставлена співпраця між владою і бізнесом. Упевнений, ваші практики можуть стати нам та нашим підприємцям у пригоді. Дякую програмі ПРООН за організацію такої зустрічі. Наголошую, що дуже важливо не заговорити тему, а винести з неї конкретний продукт, адаптований під воєнний час…» — звернувся до учасників форуму заступник голови Закарпатської облради Василь Дем’янчук.

Плідної роботи та добрих результатів бажали учасникам і голова Закарпатської ОВА Віктор Микита та представники програми ПРООН. Участь у заході також беруть депутати облради Юдіта Петеї та Василь Іванчо.

Довідково

Захід організовано Закарпатською обласною військовою адміністрацією у партнерстві з Програмою розвитку ООН в рамках реалізації проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку» за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

+4

Усі реакції:

1717

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах