155661
09:53 22.112023

Паспортна станція запрацювала ще в одному ЦНАПі Закарпаття

Життя 1050

Сучасне обладнання для виготовлення біометричних паспортів встановили в приміщенні центру надання адміністративних послуг Івановецької громади Мукачівського району Закарпатської області.

Заступник голови обласної військової адміністрації Олександр Пацкан особисто привітав її мешканців з появою нових зручних послуг.

«Спеціальну робочу станцію власним коштом придбав Центр. Вона дозволить зекономити час, уникнути черг і зайвого витрачання грошей на поїздки в інші населені пункти, щоб отримати певну послугу», – прокоментував він.

Відтепер у ЦНАПі в селі Іванівці можна оформити ID-картки й біометричні закордонні паспорти. Також тут надаватимуть послуги з вклеювання фотографій у паспорт-книжечку, обміну паспорта громадянина України старого зразка на картковий з безконтактним електронним носієм інформації та інші.

Олександр Пацкан додав, що для підлітків буде доступна й безоплатна комплексна послуга ID-14. Вона передбачає одночасне оформлення першого паспорта громадянина України та номера платника податків.

Працівники Центру, які надаватимуть паспортні послуги, вже пройшли необхідні навчання і готові приймати відвідувачів.

Розвиток мережі ЦНАПів у Закарпатській області триває.

Про це повідомляє Закарпатська обласна військова адміністрація.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах