155235
14:12 12.112023

На Рахівщині приступили до несення служби ще два поліцейські офіцери громади

Життя 1406

На Закарпатті продовжується активне впровадження проєкту МВС та Нацполіції «Поліцейський офіцер громади». До виконання службових обов’язків приступили ще два поліцейські офіцери громади. Правоохоронці нестимуть службу у двох територіальних громадах Рахівщини.

Реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади» активно триває на Закарпатті. Окрім відкриття нових поліцейських станцій, у області активно розширюється і штат особового складу у вже існуючих підрозділах.

Так, сьогодні заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Ус та заступник начальника Рахівського районного відділу поліції з превентивної діяльності Роман Штець представили двох нових поліцейських офіцерів громади у населених пунктах Богдан та Великий Бичків.

Відтепер у Богданській територіальній громаді, загальна кількість населення якої складає понад 10200 осіб, крім уже діючого ПОГа на службу заступив капітан поліції Павло Бахмат.

У Великобичківській громаді до колективу поліцейських офіцерів громади долучився Денис Микуляк. Він став третім поліцейським офіцером громади, який допомагатиме майже 30-ти тисячам громадян у вирішенні проблем, які потребують реагування поліції.

Об’єднавши зусилля, поліцейські офіцери громади стануть захисниками для майже 40 тисяч громадян, що проживають у двох територіальних громадах Рахівщини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах