154452
11:25 27.102023

В Ужгороді помер юрист міськради

Життя 1162

Сьогодні, 27 жовтня, перестало битися серце заступника директора департаменту правового та організаційного забезпечення Ужгородської міської ради Віталія Івановича Пекаря. Раптова смерть забрала його у неповних 46 років…

Майже вся його трудова діяльність пов’язана з Ужгородською міською радою. Після закінчення юридичного факультету УжДУ у 1999 році Віталій Іванович був прийнятий на посаду спеціаліста у відділ реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності міськради, згодом працював головним спеціалістом відділу юридичного забезпечення діяльності виконкому та правової роботи. У його біографії – і робота юрисконсультом та начальником юридичного відділу КП «Водоканал м. Ужгорода», був також начальником юридичного відділу департаменту міського господарства, заступником та начальником управління правового забезпечення Ужгородської міської ради.

Людина з великим серцем і чистою душею, професіонал, щирий, людяний, завжди готовий прийти на допомогу – таким Віталій Іванович назавжди залишиться у нашій пам’яті.

Про це інформує Ужгородська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах