154324
09:00 25.102023

У Закарпатському драмтеатрі відбувся сольний концерт фронтмен рок-гурту «Тінь сонця»

Життя 1381

У Закарпатському академічному обласному музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв дав сольний концерт фронтмен рок-гурту «Тінь сонця», нині боєць 130-го окремого батальйону ТрО Сергія Василюка.

Захід відбувся у рамках благодійного туру виконавця. В Ужгороді він заспівав патріотичні композиції з актуальними для нашого сьогодення текстами, частина з них була присвячена нашим захисникам і захисницям – Героям і Героїням, які боронять нашу батьківщину та тим Героям та Героїням, які віддали своє життя за Україну – їх памʼять глядачі вшанували хвилиною мовчання. Між номерами співак ділився життєвими історіями та розповідав про виконані пісні.

Викладачки Академії культури і мистецтв Анастасія Вишневська-Маркович та Марʼяна Матейко імпровізовано вийшли на сцену і акапельно заспівали знамениту пісню «Біля тополі». Як наголосила перед їх виступом в.о. директора департаменту культури Закарпатської ОВА Галина Ломпарт, цей дует та інші колективи навчального закладу постійно їздять з концертами до військових.

Протягом дійства кожен охочий міг долучитися до збору коштів на підтримку 130-го окремого батальйону ТрО та підрозділу Карпатська Січ.

Про це повідомляє Департамент культури Закарпатської ОВА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах