154046
16:04 18.102023

Закарпатська ОВА розширює співпрацю з Save the children

Життя 1000

Закарпатська ОВА посилює партнерство з Save the children. Відтепер співпраця триватиме й у напрямку підтримки фахівців із соціальної роботи в громадах, які опікуються вразливими сім’ями та дітьми.

Про це йшлося на координаційній зустрічі в Ужгороді за участю керівництва краю, представників міжнародної організації, Обласного центру соціальних служб, Центру соціального супроводу партнерської організації «Посмішка ЮА» та інших.

Петро Добромільський, заступник голови Закарпатської ОВА, подякував команді Save the children за вже надану гуманітарну допомогу для вимушених переселенців, шкіл і дитсадків у нашій області, а також привітав готовність організації розширити співпрацю.

«Сьогодні маємо створити належні умови для фахівців, які працюють з дітьми і сім’ями, котрі постраждали від війни або опинилися в складних життєвих обставин. Від цього безпосередньо залежить якість та оперативність надання необхідної підтримки й послуг», – наголосив Петро Добромільський.

У межах зустрічі заступник голови ОВА разом із представниками міжнародної організації Save the children передали 3 ноутбуки, 14 принтерів та інше канцелярське приладдя для фахівців із соціальної роботи у 17 громадах області.

Про це повідомляє Закарпатська ОВА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах