151644
08:30 31.082023

У Закарпатській області завершився комплекс заходів на пасажирському автомобільному транспорті «Автобус – 2023»

Життя 961

Інспектори відділу державного нагляду (контролю) в Закарпатській області, з 04.08.2023 по 30.08.2023, перевірили понад сто транспортних засобів. Під час заходів працівники відділу виявили 22 порушення та склали 17 актів проведення перевірки додержання вимог законодавства про автомобільний транспорт під час здійснення перевезень пасажирів автомобільним транспортом.

Про це повідомили у Відділі державного нагляду (контролю) Укртрансбезпеки у Закарпатській області.

У водіїв, які здійснюють пасажирські перевезення, перевіряли документи наявність необхідних документів, схеми маршрутів, розклад руху, наявність таблиці вартості проїзду, посвідчення відповідної категорії, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Найбільш поширені порушення, які інспектори виявили під час відпрацювання — це відсутність схеми маршруту, розкладу руху, а також порушення режиму праці та відпочинку водіями. На всіх порушників інспектори склали відповідні адміністративні матеріали.

За недотримання норм транспортного законодавства водіями і перевізниками, передбачено штраф від 170 гривень до 17 000 тисяч гривень, в залежності від порушення.

Такі заходи відбуватимуться на території області регулярно.

Відділ державного нагляду (контролю) у Закарпатській області Державної служби України з безпеки на транспорті наголошує на неухильному дотриманні вимог чинного законодавства та нагадує про відповідальність за порушення правил перевезення на пасажирському автомобільному транспорті.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах