15155
13:25 13.092016

Закарпатські прикордонники провели координаційну нараду з питань забезпечення ритмічної роботи пунктів пропуску

Життя 2966

dscn0166

За ініціативи прикордонників у відділі прикордонної служби «Ужгород» відбулася координаційна нарада за участі представників правоохоронних органів Закарпатської області.

Основною метою заходу було обговорення проблемних питань пов’язаних з порядком пропуску осіб, транспортних засобів в пунктах пропуску через державний кордон, шляхи їх вирішення та забезпечення ритмічності пропускних операцій.

Так, у проведенні наради взяли участь керівники Чопського та Мукачівського прикордонних загонів, представники Служби безпеки України, Державної фіскальної служби, Національної поліції та група активістів – власників авто з іноземною реєстрацією.

Усі учасники заходу обговорили проблематику виникнення черг на кордоні та визначили шляхи вирішення проблемних питань щодо організації контролю та дотримання режиму в пунктах пропуску.

Зокрема, звертаємо Вашу увагу, що 17 вересня ймовірно відбудеться блокування пункту пропуску «Ужгород» власниками автівок з іноземною реєстрацією. У разі винекнення такої ситуації, прохання до громадян із розумінням поставитись до можливих тимчасових незручностей. Звертаємо увагу, що за необхідності Ви можете скористатись іншими пунктами пропуску:

«Малі Сельменці» (пішохідний та для велосипедистів) – з 9:00 до 21:00;

«Малий Березний» (автомобільний, пішохідний та для велосипедистів) – цілодобово;

«Чоп (Страж) » (залізничний) – цілодобово, за графіком руху поїздів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах